Om meg og fransk kursene mine

lær deg fransk – lære fransk- franskkurs

Hei og velkommen til nettstedet for deg som vil lære deg grunnleggende og videregående fransk!

e-mail: turidknu@hotmail.no

Tlf.nr:91829089

Jeg heter Turid Knutson og har undervist fransk i ungdomsskolen i 14 år, og de siste 10 årene i den videregående skole. 

Jeg har også undervist ved Folkeuniversitetet i Telemark og ved Bydelshuset på Gråtamoen i Skien. Nå holder jeg kurs på ettermiddag ved Hjalmar Johansen vgs. 

Inspirasjon til denne nettsiden er basert på anbefalinger fra mine elever. Elevene ønsker planer, som er oversiktlige og som viser tydelige mål for hvert emne.  Noen elever mente også at jeg burde ha en egen blogg, som viste noe av hva jeg holdt på med i klasserommet.  Jeg valgte å videreutvikle disse flotte ideer og endte opp med 6 kurs i grunnleggende fransk dagligliv. Senere har jeg utvidet med 6 kurs innen reise og ytterligere 5 kurs innen kultur og reise. 

HVEM PASSER KURSENE i » lær deg fransk» FOR ?

Fransk Kurs – Dagligliv nivå 1-2

Kursene passer for alle som vil lære deg det grunnleggende av fransk brukt i dagliglivet.

Disse kursene tar for seg dagligdagse emner som: fritid, skole, hjem, familie, mat og daglige rutiner.  Dette vil være det grunnleggende du trenger for å kunne snakke med franskmenn. 

Kursene kan brukes som selvstudier. Har du behov for ekstra undervisning med lærer via nettet, kan du selv styre din egen tid, og velge et tidspunkt selv for dette. ( se booking)  Du kan booke undervisning via email adressen over også.

Fransk Kurs – Reise nivå 1-2

Kursene passer for deg som har ønske om å lære deg fransk til bruk på reiser. Kanskje du har et sommerhus i Frankrike eller bare er glad i reise? Disse kursene tar for seg emner du har bruk for på reise: – på flyplass/hotell, på bakeri, på kafé/ restaurant, på marked, på apotek og i klesbutikken.

HVORDAN FOREGÅR KURSENE?

Kurs – Dagligliv nivå 1-2

  • Du får tilgang til 6 utfyllende emneplaner med tydelige mål , som bidrar til at du lærer deg det mest grunnleggende i fransk i dagliglivet.
  • Du får også tilgang til diverse interaktive oppgaver som jeg har laget til de ulike emnene, og diverse grammatikk oppgaver.
  • Du kan i tillegg booke undervisning via Zoom, som fungerer som et virtuelt klasserom med meg som lærer. Du avtaler tidspunkt og kan kjøpe en eller flere avtaler. Jeg kan spesial- tilpasse undervisningen, slik at den møter dine behov.

Kurs – Reise nivå 1-2

  • Du får tilgang til 6 kurs som er basert på situasjoner du trenger fransk i  på reise eller under ditt opphold i Frankrike eller i et annet fransktalende land.
  • Du får tilgang til videoer hvor jeg forklarer deg hvordan du kan jobbe med hver plan, og lydopptak der du kan trene deg på uttale av de ulike ord og fraser.
  • Du kan i tillegg booke avtaler med meg som lærer via Zoom, som fungerer som et virtuelt klasserom. Her kan du blant annet få trening i å føre samtaler, og svar på annet du lurer på. Jeg kan også spesial- tilpasse undervisningen slik at den møter dine behov.
  • Du kan sitte hvor du vil, når du vil og booke tid med meg som passer deg.

Kurs – Kultur og Reise nivå 3

  • Kurset passer for deg som allerede har nådd målene fra kurs 1 – 2.  Du må kunne forstå enklere tekster på fransk og å kunne snakke om de ulike reisemålene ved hjelp av enkle verb og ord/ uttrykk. 
  • Du kan i tillegg booke avtaler med meg som lærer via Zoom, som fungerer som et virtuelt klasserom. Her kan du blant annet få trening i å føre samtaler, og svar på annet du lurer på. Jeg kan også spesial- tilpasse undervisningen slik at den møter dine behov.
  • Du kan sitte hvor du vil, når du vil og booke tid med meg som passer deg.

Hvilket nivå ligger du på? Her kan du teste deg selv ved hjelp av en interaktiv prøve:

Test – niveau A1

Testen er laget etter en modell til det internasjonale språkrådet. 

Kontakt meg gjerne direkte via privat email konto: turidknu@hotmail.no

Tlf: 91829089

Kontakt meg 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.